TGLS logo

Tegelwerk

Of het nu gaat om keramiek, natuursteen of composiet. Om vloertegels of wandtegels. Voor de utiliteitsbouw, ziekenhuizen, supermarkten, showrooms of een zwembad. Ons tegelwerk is gevoegd met Hollandse nuchterheid. Wat dat betekent?

Kennis van zaken

Met 30 jaar gecombineerde tegelwijsheid weten we waar we het over hebben. Door onze kennis met je te delen, komen we samen tot de juiste keuze voor product en toepassing. En voorkomen we dat jij in de loop van het proces voor onaangename verrassingen komt te staan. Zo tackelden we bij station Den Haag CS en het Radboud ziekenhuis in Nijmegen problemen voordat ze optraden door een ander fabricaat voor te stellen.

Onze producten

  • Keramiek: tegels uit alle windstreken, met zorg uitgekozen en met liefde geplaatst.
  • Natuursteen: iedere tegel is uniek, een prachtig cadeautje van Moeder Natuur.
  • Composiet: duurzaam, voordelig en heerlijk gemakkelijk in het onderhoud.
  • Ondervloeren: een mooie tegelvloer begint met een perfect vlakke ondervloer.
  • Geïsoleerde betonvloer: geluidsoverlast kun je beter voorkomen dan genezen.

HACCP

We beschikken over ruime ervaring met tegelprojecten voor de horeca. McDonald’s, Starbucks en het Vondelparkpaviljoen, om een paar namen te noemen. Een keuken compleet uitgevoerd op basis van een gevarenanalyse en kritische controlepunten volgens het HACCP-systeem? Doen we!

Welk product?

Er is keuze genoeg. Welk product en toepassing het beste is in jouw situatie? We nemen graag de mogelijkheden met je door.