TGLS logo

Tgls-tegelwerken-retail-mcdonalds-hoorn-10
Tgls-tegelwerken-retail-mcdonalds-hoorn-7
Tgls-tegelwerken-retail-mcdonalds-hoorn-1
Tgls-tegelwerken-retail-mcdonalds-hoorn-8
Tgls-tegelwerken-retail-mcdonalds-hoorn-6
Tgls-tegelwerken-retail-mcdonalds-hoorn-9a
Type project
horeca
Partners
Coba

McDonald’s Hoorn

Keramische wand- en vloertegels verlijmd. Een snelle klus, met een heel bijzonder concept. We zijn trots dat wij hieraan hebben mogen meewerken!

Wat?

De grootste fastfoodketen van de wereld hanteert negen verschillende concepten waarvan de franchisenemer er samen met McDonald’s één uitkiest voor zijn restaurant. Doordat we er al meerdere hebben opgeleverd, weten we soms zelfs beter dan de uitvoerder hoe een concept moet worden toegepast. Het speciale van het tegelwerk bij McDonald’s? Dat er juist niets speciaal is. Alles wordt nauwkeurig volgens het concept opgeleverd. Maar vergis je niet: de concepten van McDonald’s zijn behoorlijk uitdagend. Gewoon rechttoe rechtaan tegelen is eerder uitzondering dan regel. Kijk maar naar dit prachtige concept.

Hoe?

Het restaurant moet op tijd open en vertraging is geen optie. De werkzaamheden vinden daarom desnoods ’s avonds of in het weekend plaats. Flexibiliteit, daar draait het om. Toiletgroepen, die moeten bijvoorbeeld even buiten de planning om, anders stagneert het werk. Goede communicatie is dan belangrijk. Met onze Hollandse jongens op de werkvloer is dat geen enkel probleem. Ze lossen het gewoon ter plekke op, zonder gedoe.

Terug naar overzicht