TGLS logo

Type project
horeca
Opdrachtgever
McDonald's
Locatie
Lelystad
Realisatieperiode
2013
Partners
Coba
Van de Vloeren

McDonald’s Batavia Stad

Door een lekkage in het verleden was de dekvloer in het keukengebied volledig onthecht geraakt. Gevolg: een losse vloer. Hoe los je zoiets zo snel mogelijk op?

Wat?

De vloer in het keukengebied was losgeraakt. Dat is gevaarlijk en onhygiënisch. Wij werden ingevlogen om de schade te beoordelen en een oplossing te bedenken.

Gegarandeerd geen gedoe

Op basis van ons onderzoek schreven we een plan van aanpak. Aangezien alles vooraf uitvoerig was bekeken en alle uitgangspunten waren benoemd, boden we onze GGG-garantie aan: gegarandeerd geen gedoe. Hierdoor wist de opdrachtgever zeker dat áls onze jongens iets over het hoofd hadden gezien, we het à la minute zouden oplossen.

Hoe?

Op maandag startten we met het ‘afschotten’ van de keuken om het restaurant te beschermen tegen stofoverlast. Vervolgens hebben we de vloer gesloopt en afgevoerd. Diezelfde avond hebben we de nieuwe dekvloer gesmeerd en de volgende dag een nieuwe vloer aangebracht.

Een dag eerder open

Door slim meedenken en een strakke planning kon het restaurant al op woensdag open, een dag eerder dan gepland. Doordat kinderen op woensdagmiddag vrij zijn van school, is woensdag een topdag voor McDonald’s Batavia Stad. Ze waren dan ook erg blij dat ze eerder open konden!

Wat vindt de opdrachtgever?

"Kort geleden heb ik TGLS! ingeschakeld om een tegelvloer in een bedrijfskeuken te vervangen in een zo kort mogelijk tijdsbestek. Hiervoor werden 3 volle dagen geprognotiseerd. Uiteindelijk is de totale klus in 2,5 dag afgerond zonder verlies van kwaliteit. De uitvoering is naar volle tevredenheid van bouwcoördinator en opdrachtgever verlopen. Kortom: TGLS! ontzorgt en is een meerwaarde voor elk (tegel)project!"

Sander van Iersel, projectleider Den Dekker Projectmanagement

Terug naar overzicht