TGLS logo

Tgls-tegelwerken-automotive-peugeot-leeuwarden-1
Tgls-tegelwerken-automotive-peugeot-leeuwarden-2
Tgls-tegelwerken-automotive-peugeot-leeuwarden-3
Tgls-tegelwerken-automotive-peugeot-leeuwarden-4
Tgls-tegelwerken-automotive-peugeot-leeuwarden-8
Tgls-tegelwerken-automotive-peugeot-leeuwarden-9

Peugeot Leeuwarden

De relatie tussen de mannen van TGLS! en Peugeot Nederland gaat terug tot de tijd dat er nog klinkers lagen in de showroom en is gestoeld op een jarenlange samenwerking met wederzijds vertrouwen.

Wat?

We denken mee met de keuzes, invulling, verwerking en het onderhoud. Voor dit project stelden we voor om de vloer op traditionele wijze in de specie te verwerken. Daardoor was het eindresultaat niet afhankelijk van de kwaliteit van een ondervloer die door een andere partij wordt aangebracht. Wij nemen graag zelf de verantwoordelijkheid.

Ook de stalen trap

TGLS! verricht ook tegelwerk voor automotive, bijvoorbeeld voor Peugeot in Leeuwarden. Voor dit project stelden we voor om de vloer op traditionele wijze in de specie te verwerken. Daardoor was het eindresultaat niet afhankelijk van de kwaliteit van een ondervloer die door een andere partij wordt aangebracht. Wij nemen graag zelf de verantwoordelijkheid. Mooie keramische tegels maken het geheel af. Hier ook te zien op de metalen trap. Het vroeg heel wat puzzelwerk, maar het resultaat mag er zijn: de voegen op de trap stroken netjes met het vloertegelwerk.

Het vroeg heel wat puzzelwerk, maar het resultaat mag er zijn: de voegen op de trap stroken netjes met het vloertegelwerk.


En de sanitaire ruimtes

TGLS! verricht ook tegelwerk voor automotive, bijvoorbeeld voor Peugeot in Leeuwarden. Voor dit project stelden we voor om de vloer op traditionele wijze in de specie te verwerken. Daardoor was het eindresultaat niet afhankelijk van de kwaliteit van een ondervloer die door een andere partij wordt aangebracht. Wij nemen graag zelf de verantwoordelijkheid. Naast het vloertegelwerk namen we ook het tegelwerk van de sanitaire ruimtes voor onze rekening.

Voor dit project stelden we voor om de vloer op traditionele wijze in de specie te verwerken. Daardoor was het eindresultaat niet afhankelijk van de kwaliteit van een ondervloer die door een andere partij wordt aangebracht. Wij nemen graag zelf de verantwoordelijkheid. Naast het vloertegelwerk namen we ook het tegelwerk van de sanitaire ruimtes voor onze rekening.


Terug naar overzicht