TGLS logo

Patrick de Winter

Patrick is een geboren Hagenees met bijna een kwarteeuw ervaring in de tegelbranche. Hij werkte zich op van vakantiekracht tot adjunct-directeur van een groot tegelbedrijf. Maar het kriebelde. Het werd tijd voor iets nieuws.

En dat werd TGLS!

In 2012 geboren uit liefde voor het vak en frisse ideeën over hoe het anders kan. Een nieuw bedrijf met bijna 25 jaar tegelwijsheid (40 jaar, als we Joop Goedhart meerekenen). Een nieuwe lente breekt aan in het tegelwerk. De tegellente van Patrick de Winter.

Wat is er dan zo anders aan de aanpak van TGLS!?

Betrokkenheid van het prilste begin tot de laatste tegel, dat maakt het verschil. Deze integrale aanpak voorkomt dat er keuzes worden gemaakt die verderop in het proces nadelige gevolgen hebben. En dat scheelt tijd en geld.

Patrick gelooft in het belang van relaties, zowel met leveranciers als opdrachtgevers. Hollandse nuchterheid en transparantie. “Niet lullen, maar poetsen”, zou Patrick zeggen.

Met nieuwe ideeën als razendsnel maatwerk, gegarandeerd geen gedoe en kosteloos tegeltoezicht wil hij de tegelbranche wakker schudden. Maar vooral zijn klanten de best mogelijke dienstverlening bieden.