TGLS logo

Over TGLS!

Projectbegeleiding en uitvoer van het prilste begin tot de laatste tegel. Wij nemen je het tegelwerk uit handen. Advies, oplevering en nazorg. En dat alles gegarandeerd zonder gedoe. Hoe doen we dat?

VCA-gecertificeerd

Om te beginnen is TGLS! VCA-gecertificeerd. VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu (VGM) Checklist Aannemers. Met dit certificaat laten bedrijven zien dat zij veilig werken en alles doen wat in hun mogelijkheden ligt om ongevallen te voorkomen.

Vroeg inhaken

Wij schuiven het liefst al bij het voorlopig ontwerp aan. We beschikken namelijk over heel wat jaren tegelwijsheid die we graag met je delen. Door vroegtijdig onze kennis in te schakelen, weet je zeker dat het geheel uitvoerbaar is en binnen het budget blijft. Hierdoor heb jij:

  • Duidelijkheid
  • Geen gedoe
  • Geen onverwachte kosten

Integrale aanpak

Onze integrale aanpak bespaart je veel geld en gedoe. Vooraf gaan we met alle partijen om tafel . Jij geeft aan wat precies jouw wensen zijn. Onze tegelwijsheid zorgt ervoor dat je weet welke valkuilen er zijn en hoe je ze omzeilt.

We bekijken met alle partijen samen hoe we het traject het best vorm kunnen geven, met oog voor de planning en de financiën. Vanaf dat moment kan jij wat betreft het tegelwerk achteroverleunen.

En omdat we vooraf alles hebben doorgenomen, heb je met onze Triple G-garantie ook gegarandeerd geen gedoe. Niet vooraf, niet tijdens en niet achteraf.

Meer waarde = minder kosten

We begrijpen dat het niet altijd mogelijk is om al tijdens de VO-fase aan te sluiten. Vaak zullen we onze kennis pas kunnen delen op bestekniveau tijdens de offerteaanvraag. Geen probleem. Ook op dit punt kunnen we een meerwaarde leveren die zich vaak vertaalt in minder kosten. Dat scheelt!

Paragraaf 41

Over paragraaf 41 kunnen we kort zijn. We zorgen dat er voor jou als aannemer over paragraaf 41 geen vragen en onduidelijkheden meer zijn. Zodat je zeker weet dat je met de juiste partij zaken kunt doen.

Voor wie?

TGLS! is er voor aannemers en projectontwikkelaars. Voor supermarkten, ziekenhuizen, vliegvelden, stations, showrooms en zwembaden. En meer. Nog veel meer!

TGLS! is tegels zonder klinkers

Maar met een uitroepteken. Want we zijn er trots op! We komen graag langs om je meer te vertellen. Dan profiteer je gelijk van onze stroopwafelgarantie. Voor bij de koffie.