TGLS logo

Poten in de klei

Van directiekamer tot tegelvloer, de jongens van TGLS! zijn gewone Hollandse jongens. Jongens die hun handen laten wapperen. Die een tandje bijzetten. En die je gewoon kunt aanspreken. Wij vinden dat belangrijk. Want hoe vaak gaat het in de uitvoering niet fout door moeizame communicatie?

Meteen oplossen

Als je ergens tegenaan loopt, dan wil je dat het meteen wordt opgelost. Zonder gedoe. Zonder naar elkaar wijzen. Zonder dat er mensen gebeld moeten worden. En zonder communiceren met handen en voeten. Daarom kun je onze jongens gewoon aanspreken. Ze begrijpen wat je bedoelt. Samen lossen jullie het ter plekke op.

Voorbeelden

Onze Hollandse jongens met hun Hollandse nuchterheid blusten al menig tegelbrandje. We noemen er twee: 

  • De maatvoering van de betontrap in het nieuwe ROC in Utrecht bleek niet te kloppen. Onze tegelzetter heeft ter plekke met de aannemer de maatvoering opnieuw uitgezet, zodat het project toch nog op tijd klaar was. En de trap niet hoefde te worden gesloopt. Bekijk het project.
  • Bij het Radboud Ziekenhuis bleek dat de nieuwe tegelvloer aansluitend moest worden gemaakt op de oude natuurstenen vloer. Het bestek zei daar niets over. Samen met de aannemer maakten we het in orde. Zonder projectvertraging. Bekijk het project.

Meer weten?

We vertellen je graag meer over onze oer-Hollandse aanpak. Bijvoorbeeld onder het genot van een vers bakkie en een al even oer-Hollandse stroopwafel. Want als wij langskomen, profiteer jij van onze unieke stroopwafelgarantie.