TGLS logo

Triple G

Hij staat bekend onder verschillende namen: Geen Gezeur Garantie, Geen Gedoe Garantie, Geen Gezanik Garantie, ja, zelfs als Geen Gezeik Garantie. Drie G'tjes, dus daarom heet 'ie ook wel de Triple G. Maar hoe je 'm ook noemt, het idee is iedere keer hetzelfde:

Heldere afspraken vooraf,
geen gedoe achteraf

Niemand houdt ervan om te steggelen over meerwerk. Betrek ons daarom zo vroeg mogelijk bij jouw project. Zo weten we vooraf precies wat de wensen en de valkuilen zijn. En maken we heldere afspraken vooraf. Dat voorkomt gedoe achteraf.

Hoe werkt het?

We hebben jarenlange ervaring met tegels. Alles bij elkaar ruim 30 jaar tegelwijsheid. We weten waar we over praten. Als je dat zegt, moet je ook de daad bij het woord voegen.

Wij durven jou daarom keiharde garanties te geven:

 • Zijn er zaken die we hadden kunnen weten? Hebben we ze vooraf goed besproken?
  Dan is dat geen meerwerk.
 • Zijn we iets vergeten?
  Dan maken we het goed. Zonder in te leveren op de kwaliteit, dat spreekt voor zich.
 • Is er een planwijziging tijdens het project?
  Dan krijg je een heldere en eerlijke berekening van eventuele extra kosten.

Voorbeeld

Zeeman laat het inrichten van hun winkels over aan projectmanagementbureaus, die op hun beurt onderdelen van het werk uitbesteden aan aannemers en onderaannemers.

 • Vooraf is de winkel bekeken.
 • Er zijn duidelijke afspraken gemaakt.
 • Dus achteraf is er geen gedoe over eventueel meerwerk.

Dat, en de levering en plaatsing vinden plaats in overleg met de vestiging. Moet het op zaterdag? Dan gebeurt het op zaterdag. Zonder extra kosten. We kennen het bestek en de kwaliteitseisen. We zorgen dat alles op tijd gereed is en netjes wordt opgeleverd, klaar om klanten te ontvangen. Het projectmanagementbureau heeft er dus echt geen enkel omkijken naar.

Meer weten?

Dat komt goed uit. We hebben namelijk ook een unieke stroopwafelgarantie. Voor bij de koffie. We komen graag even langs.