TGLS logo

Integrale aanpak

We zijn betrokken van het prilste begin tot de laatste tegel. Een integrale aanpak van advies tot nazorg. Een ketenpartner die al in het aanbestedingstraject met je meedenkt en kennis deelt, zodat we samen een scherpe prijs kunnen neerleggen.

Wij willen uit ieder project het maximale halen. Dat doen we natuurlijk niet alleen, maar samen. Voor de beste samenwerking sluiten wij daarom graag al bij het begin van het project aan. We kennen het klappen van de zweep. Maak daarom tijdens de voorbereiding al gebruik van onze kennis. Zo voorkom je gedoe verderop in het traject, want daar houden we allebei niet van, gedoe. We beloven niet voor niets gegarandeerd geen gedoe. Wij staan met beide benen op de grond. In de klei, zelfs. Maar we zijn ook een verschrikkelijke pietje-precies als het op tegels aankomt. We brengen alles netjes in kaart en bespreken het uitvoerig. Na de opdrachtbevestiging gaan we vol aan de bak: bestellen, controleren, plannen en voorbereiden.

Hoe dat eruit ziet?

  • Vroeg aanschuiven om kennis te delen
  • Alles vooraf kortsluiten met alle betrokken partijen
  • Bestellen, controleren, plannen en voorbereiden
  • Een persoonlijk aanspreekpunt tijdens de uitvoering
  • Wij werken ons uit de naad zodat alles op tijd klaar staat
  • Afspraak is afspraak: gegarandeerd geen gedoe
  • Nazorg: wij zijn pas blij als jij het bent
  • Kosteloos tegeltoezicht en vrijblijvend onderhoudsvoorstel

Uitgebreid werkplan

Ieder project begint met een bezoek aan het project om al voor de start mogelijke problemen later in het proces te tackelen. Door in dit stadium ook met alle betrokken partijen om tafel te gaan, wordt duidelijk welke verwachtingen iedereen heeft. Zo komen zaken waar niemand aan heeft gedacht – ze zijn er altijd – aan het licht. Hierop volgt een uitgebreid werkplan met oog voor de veiligheid, zodat er geen enkele twijfel bestaat over de rol, planning en werkzaamheden van TGLS!

Proefvloer en kwaliteitscontrole

Een proefvloer geeft vervolgens alle partijen een duidelijk beeld van het eindresultaat. Bevindingen op basis van de proefvloer bieden de mogelijkheid om bij te sturen zonder het proces te verstoren. Controles bij de fabriek of de groeve zorgen dat de kwaliteit van de tegels is gewaarborgd. En controles tijdens de tegelwerkzaamheden zien ten slotte toe op een glanzend ingewassen resultaat en het bewaken van de corporate identity.

Projectleider

Een projectleider bijt zich vanaf de eerste tot de laatste tegel vast in het project en laat niet los voordat jij tevreden bent. Hij zorgt voor controle tijdens de werkzaamheden, laat het project soepeltjes lopen en – niet onbelangrijk – let op de centjes. En als je haast hebt, zorgen wij gewoon dat het geheid op tijd klaar is.

Nazorg

Ondanks alle voorzorg gaat er wel eens iets mis. Wij lopen niet weg voor onze verantwoordelijkheid. Daarom is er de nazorg. Hoe dat werkt? Heel simpel. Als er problemen zijn, lossen we die eerst op. Als de problemen zijn opgelost, kunnen we het er altijd nog eens over hebben bij een bak koffie. Gewoon, op basis van vertrouwen. En vergeet natuurlijk ons kosteloos tegeltoezicht niet.